fraktál szép digital art 1444990 340

ÁLL  A BÁL vagy KÁNAÁN?


Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó!

Több éve is van már annak, hogy a tudatomba, így tehát az életembe is beköltözött az Aranykor kezdetének információja. Nálam ez - számomra is érdekes módon - úgy képzeld el, hogy örömteli energiák kíséretében zajlott le. Mint akit szabályszerűen egy jótékony energia talál telibe a hír hallatán, miközben kinyitott bennem egy öröm-bombont is! :)

Aki már egy kicsit is jártas a Lélek dolgaiban, az tudja, hogy ilyenkor egy, még a leszületés előtt megírt program időkapszulaként aktiválódik. És, hogy tudjunk is róla az értelmünkkel, vagyis, hogy felismerjük, ezért van az örömteli érzés, ami jelzi, hogy bingó, megérkeztél a soron következő feladatodhoz, lehet rajta önmagadon dolgozni a bevállalásodnak megfelelően.

Neked elárulom, hogy, eddig is szerettem megérteni az élet dolgait, de ezután még mélyebbre kezdtem ásni magamban - most már aranykori szemszögből -, hisz a beígért kvantumugrást nem a "futottak még" kategóriában szeretném megélni.
Anno ezt a "életfeladat -kártyát" húztam, ezért teszem a dolgom ez irányba is. /A többi kihúzott "kártyám" mellett persze/. Aztán van amikor "hangosan" adom tovább, hogy mások is tanuljanak belőle okulásul, és van, amikor csendben teszem a dolgom magamért és másokért..."az Örök Élet biztosítása végett". :)

Szerintem azért fantasztikusan szerencsés a most élő emberiség, mert az aranykori energiák lehorgonyzói lehetünk. Persze tudom én, hogy ezt az időszakot úgy is hívhatnánk, hogy ÁLL A BÁL, mert, hisz mit látunk felületesen: Az emberek többsége esik egymásnak. Kapcsolatok dőlnek, borulnak. A nők soha nem látott erőt kapnak „valahonnan” szabadságuk kivívásához. És a férfiaknak is erősen fel van adva a lecke...

Mind két NEM aranykori házi feladata: szeretet, béke, harmóniában működtetett önbecsülés, és az egymás iránt érzett tisztelet... Persze nagyon röviden összefoglalva ezt a gigászi önismereti feladatot..A kozmoszból érkező erős, magasabb rezgések nem egyformán hatnak az emberekre, ezért a pozitívabb még pozitívabb, a negatív pedig még negatívabb lesz ezektől az új energiáktól a Vonzás Törvényének megfelelően.  A 7.8 Herzes rezgés pedig valami "csoda folytán" :) kb. 6 év alatt megduplázódott!! Ugye milyen érdekes?! Szóval legkisebb részecske színten már kezdünk átalakulni...És az emberiség nagyobb részének még fogalma sincs erről..

A családokban - a társadalom legkisebb "sejtjeiben" sem rózsásnak látszó a helyzet..Teljes erővel beindult az új generációs Lelkek leszületése, akik szeretet vonalon sokkal erősebben vannak már áthuzalozva, mint a régebbi generáció. A mostani apukák, anyukák többségének, akik még a "régi" generációt képviselik nehéz még lépést tartani az új generáció új stílusával. Ezért, ha valami ütközni tud, na, az most ütközik egészen rendesen. / Nagy - nagy tisztelet azoknak a szülőknek, akik komolyan veszik az átalakulást, és a hatalmas önmunkáról sem felejtkeznek el önmaguk és gyermekeik érdekében! /

Földi szemmel nézve sok embernek siralmasnak látszik a helyzetünk.

De vajon akkor miért születik le mostanában ennyire feltűnően sok gyerek ebbe az "áll a bál"-os világunkba? Elgondolkoztam ezen, amit szeretnék megosztani Veled. "Zavarosban lehet jót horgászni" című mondás jutott most eszembe, amit át is fordítanék:

Ebben az átmeneti zűrös, vagyis "áll a bál" -os világunkban lehet a leszülető Lelkeknek full -sokat tanulni!! Mint egy tömörített program, amiből rövid idő alatt akkorát fejlődhet a Lélek, amivel akár több életet is megspórolhat.

Mi ez ha nem kánaán a bennünk élő Lélek szemszögéből nézve!!!!

FEJLŐDÉS ÉS BÖLCSESSÉG - BEGYŰJTÉS SZEMPONTJÁBÓL !

Persze az egónk ezt máshogy látja. Neki most "áll a bál"  ebben a káosznak tartott világunkban!

Rajtunk áll, hogy melyik nézőpontot választjuk!

"Áll a bál"- , vagy pedig a Kánaán verziót?

Az egónkat követjük, vagy pedig a Lelkünk útját!


Szeretettel üdvözöllek Lelkem útjáról!

Hegedűs Szidónia
Író, Coach