A SZENT TUDÁSRÓL- részlet Ilara :

Sacra Hungarorum című könyvéből,

egy kis kiegészítéssel

Kedves Olvasó! Mindenek előtt szeretnélek tájékoztatni, hogy a honlapomon megjelenő cikkeim saját bejáratú látásmódomat tükrözik. Lehet velük egyet érteni, és az sem probléma, ha nem! Ezt akkor se felejtsd el légyszi, ha néhol kicsit lelkesebb hangvételt érzékelsz tőlem olvasás közben ;)

Bevezetőként saját történetemet szeretném megosztani Veled!

Talán 4 éve is van már annak, hogy egyik alkalommal egyszer csak elém került Ilara egyik videója, aminek hatására azt éreztem, hogy feltétlenül meg kell szereznem az általa írt Sacra Hungarorum 1.és 2.kötetét is. Nagy elánnal indultam neki anno a történetnek. Ez nem volt olyan egyszerű, mint otthon, hisz külföldön élek. Nem baj, lezongoráztam a folyamatot, és már meg is érkezett a csomag.

Átolvastam mindkét könyvet, majd jött a pandémia vérlázító programja, így más dolgok kerültek az előterembe, figyelmem középpontjába. A könyveket feltettem a polcra, és maradtak a néha-néha rám talált Ilara videói. Míg nem 2023. január elsején kora reggel, amikor kinyitottam a szemem az új évre, a legelső, ami a szeme elé került a telem YouTube csatornáján, az egészen konkrétan Ilara 2023- as újévi köszöntője volt.

 Csodálkoztam is, hisz nem kerestem, nem kapcsolgattam, eszembe sem volt akkor konkrétan, viszont ez volt a legelső, amit feldobott a csatorna nekem. Megörültem, hisz zsigerből mindig is éreztem, hogy Ő bizony egy elég fontos láncszem a magyarokra váró, világra szóló prófécia beteljesítésében! Még így, távolról figyelve is ezt éreztem ebben a világméretű politikai dzsumbuj nyomása alatt is, pedig még közelről nem találkoztunk. Feliratkoztam hát a videóira, így aztán kezdtek rám találni a régebbiek is.

Neki fogtam hát szép takarosan meghallgatni őket, valamint ezzel egy időben ismét kezembe vettem a könyveit is, és most már megújult fókusszal a négy évvel ezelőttihez képest, szépen neki is láttam újra elolvasni őket. A csodálkozástól kikerekedtek a szemeim ILara könyvének újraolvasásakor. Olyan volt, mintha most olvasnám el elsöre, pedig láttam, hogy itt -ott alá is húzgáltam néhány mondatot még anno. Mintha jobban értelmezhetőbb térben olvasnám, miközben új meglátásokat kaptam, amin azelőtt átsiklott a figyelmem. Olyan érzésem volt felfogásügyileg, mintha sokkal tisztább térben olvastam volna most, mint pár évvel ezelőtt.Többek között olyan történelmi dolgokba is betekinthettem Ilara által, amiről eddig sehol nem lehetett olvasni. Érdekes volt..

Most tudtam meg 2023.januárjában többek között azt is, hogy a világ kb. 800 évenként kap egy nagyon magas szentségű ARA-t, hogy a lesüllyedt világ ne zuhanjon a vesztébe. 900 évente ezért mindig nagy változások voltak. Most is kb. 900 évnél tartunk. De jelenleg már sokkal nagyobb gáz van, mint eddig. A bolygó sorsa hajszálon áll, vagy bukik. Most NŐI megnyilvánulásban érkezett a segítség.. És az a dolga, hogy a magyaroknak segítsen beteljesíteni a küldetésüket, mely szerint "a magyarok által nagy boldogság árad majd az emberiségre!"

Én ennél a pontnál egészen pontosan lehidaltam, mert bevillant, hogy 2016- ban , amikor Aranykorra Ébresztő című könyvemet elkezdtem írni, / érdekességként jelzem, hogy az én könyvem is pont 2017. november végén jelent meg, szintén magánkiadásban :). Szóval úgy látom, hogy nagy írási folyamatokban voltunk egymástól függetlenül, akiknek írniuk kellett! :)) Ráadásul más írótól is ezt a 2017- es dátumot hallottam.

Na, de ott tartottam, hogy a csodálkozástól lehidaltam, hisz anno nagy égi unszolásra végre megírtam az Anyahita - Nagyboldogasszonyról szóló 21. részt is a 24 részből, ami az azóta már elsüllyedt Ataisz szigetén történtekről szólt. Azért nagy Égi unszolásra, mert amikor a könyvemet írni kezdtem 2016 -17 ben, még ugye a felfordulásnak híre -hanva sem volt, az emberek viszonylagos nyugalomban éltek még. Akkor még nem értettem, hogy jön egy ősrégi történet az aranykorra ébresztő témába? Ezért bizony többször ellenkeztem a belső hangommal.

Volt amikor nekiültem mégis a témának, aztán ismét letettem a tollat. Mígnem már annyira nem hagytak nyugton az Égiek, hogy ekkor már tudtam, nincs több ellekezés, meg kell írnom ezt a részt is. Akár értem, akár  nem értem a miértjét? Ehhez az Arvisura két kötetét is segítségül hívtam anno. Már akkor megírtam az Anyahita / Nagyboldogasszony / részben, hogy kb. 13.500 évvel ezelőtt is volt egy olyan mocsokba tartó időszaka a Földnek, amikor már nem volt mese, a Teremtőnek be kellett avatkoznia egy nagyon magas tudatosságú személy lehívásával, hogy újra visszafordítsa a szeretetet a Földön.  / És ekkor még semmit nem tudtam Ilara könyvéről/

Szóval van, két egymástól független író, kik egy ponton érintik egymást az éterben. Csak az egyik az sejti, a másik viszont tisztán tudja és tanítja. Ráadásul mindketten Nagyboldogasszony személyét is érintettük..Azt, hogy én mi módon gondolkodtam erről,  egy másik alkalommal fogom feltenni a honlapomra a teljes erről írt  21. részt. Itt most csak egy kis részletet szeretnék közzé tenni.

Szóval ugyan erről a Földnek szánt ajándékról olvastam Ilara könyvében is a mostani, bolygónkat érintő vészhelyzet kapcsán..Ugyan arról, amit már korábban én is érzékeltem. És érdekes módon akkor is a Magok kapták a segítséget, és ott is az Istenanyán, a kölcsönös tiszteleten, megbecsülésen volt a fő hangsúly. Éltek is nagy boldogságban. Most csak egy pici részt idézek a könyvem ezen részéből:

" .. de sorolhatnám még a végtelenségig, milyen boldogító érzés az, amikor Lényünk szeretet- változatokkal találkozik.
Így járt Földünk is egyszer egy nehéz szakaszában, Kataklizma, jégkorszak és özönvizek váltakozó borzalmában. Amiben sajnos volt olyan is, hogy az emberek már ették egymást, akiknek pedig szeretetet kellett volna adniuk a másiknak, és nem mást. Voltak ugyan még kisebb szeretet csoportok meghúzódva itt-ott a világban, de ők is már egyre jobban rá voltak kényszerítve, hogy részt vegyenek a drámákban. Ám elérkezett egy pont, amikor a Teremtőnek egyszer csak elege lett az egészből, és határozottan úgy döntött, hogy nem kér tovább ebből a lealacsonyodott szintből! Tudta, hogy ezt a sok rosszat csak is a magas fokú szeretet fogja tudni csak vissza fordítani, így hát neki is állt szépen az eseményeket leszervezni"...

Szóval az ismeretek birtokában, nagyon nyugodtan leírhatom, hogy meg áll az eszem! A magyar népnek valójában már az orra elé van téve ismét a mocsárból való kilábalás kulcsa, mondjuk ki nyugodtan Ilara személyében. Viszont erről még aránylag kevesen tudnak eddig. Nem kell nekem hinni!!! Hisz ide hallom a sok rosszindulatú megnyilvánulásokat is..Nem baj..

Csak annyit mondok, hogy akiben egy cseppnyi MAGYAR LÉLEKMINŐSÉG pislákol, és ráadásul NŐ, és ANYA, és persze igazi magyar lelkületű FÉRFI, de még "ellébecol" a most erre, most arra hírfolyamban, és még nem látja a fától az erdőt, és a tudata le van foglalva még minden, valójában lényegtelen mással, vagy úgymond fellebegni készül egy magasabbnak hitt "denzitásba", vagy mibe, a többiek meg majd oldják meg valahogy maguk itt a Földön. Jó hogy itt van Istenanya és Ilara, majd ők megoldják, aztán szóljanak, ha kész vannak a rendcsinálással... Háát, kedves magyar lélekminőséggel megáldott 450 millió magyar -lelkületű társaim a világban!

" Ezennel aranykorra ébresztőt fújok minden jószándékú, szerte a világban élő magyarnak is, akik különböző kényszerítő körülmények között elhagyták országunkat régen, és ma is. Itt az idő hát végre, hogy magyar -lélekminőségű küldetésünket beteljesítsük! Ébredjünk hát  fel arra a csodára, akiknek valójában megszülettünk! Fogjuk meg egymás kezét, ha kell szerte a világban, és Istenanya vezetésével teremtsünk végre rendet ebben a világméretű most még káoszban!" / Hegedűs Szidónia/ 

Akiben, ha egy pici szikra is gyullad soraimat olvasva a téma iránt, annak szívből ajánlom elolvasásra Ilara: Sacra Hungarorum 1. és 2.kötetét, valamint szeretettel ajánlom Ilara régebbi és mostani videóit is. Valamint szeretném felhívni a figyelmedet a Sacra Hungarorum csapatára - Ilara vezetésével, ahova amennyiben hívást érzel csatlakozni is lehet.. Mert, hisz egységben az erő! Főleg, ha magyar-lélekminőséggel épül...:)

Viszont, ha valaki aki úgy dönt, hogy köszöni szépen, nem!  Az is rendben van! Ilara már 4 éve készült videójában is arról beszél, hogy emberek Ébresztő! Itt a segítség is! A régi vicc után szabadon: Isten küldi a csónakot!" És már  kevés az idő! Ráadásul  a Magyar Nemzet Szabadság Alkotmánya is elkészült! A Sacra Hungarorum 2.kötetében a TÖRVÉNYEK KÖNYVÉBEN ELOLVASHATÓ.

"Az aranykorról nem elég álmodozni, a nagy váltásra csakis akkor kerülhet sor, ha az emberek készek és hajlandók a KÖZÖS AKARAT KINYILVÁNÍTÁSÁRA." / ILARA /

 Istenanya, Természet Istenanya, Nagyboldogasszony / hívd, ahogy szeretnéd / áldása kisérje a MAGYAR NEMZET SZABADSÁG ALKOTMÁNYÁNAK KIBONTAKOZÓ FOLYAMATÁT! Példát mutatva az egész világnak!

Ha elolvasod a könyveket, abból kiderül, hogy hatalmas égi tudást is lehozott magával Ilara, /bár ezekről nagyon szerényen beszél,/ hogy átadja a magyaroknak, hogy beteljesíthessék végre küldetésüket.  Remélhetőleg egyre több magyar -lélekminőségű ember kezd ébredni küldetésére azok közül, akik még alszanak.

Az én ébresztőm Ilarára valójában a régebbi írásom volt, amit fentebb említettem., hisz nekem így már ismerős volt  a történet. Felismertem ugyan azt a "módszert" a világ időnkénti megmentésével kapcsolatban! :)) Szívből remélem, hogy egyre több magyar ébred mostantól, hisz a kedvező tér még nyitva...

És persze az is látható, hogyan feszülnek egymásnak a régi hitrendszereken felnőtt férfiak és nők. És mivel tudatosan felépített hazugságokon, elferdített igazságokon nőttünk fel, ember legyen a talpán, aki átlát ezen a mocsáron ebben a  hazugságra épült világunkban! Ezért ma hatalmas előnyben van az, aki nem az itteni evilágban tanulta a tudást, hanem tiszta forrásból hozza, és Istenanya a támasza.

És azt is értem persze, hogy már annyi özön milliószor érte támadás a magyart évezredeken keresztül, hogy amikor egyszer csak ott áll az ember előtt az igazi megmentő angyal, akkor már annak sem hisz, és leengedi magát a süllyesztőbe, fogva tartói nagy örömére! És csak lent a mélyben eszmél rá, hogy most megmenekülhetett volna... De, az igazi magyar lelkületű embernek ezt meg kell éreznie! Biztos vagyok benne, hogy az igazi az MEG IS FOGJA!!! :)) És lépni fog, hogy segítsen tetteivel egy szebb jövőt felépíteni magának, gyerekeinek, szeretteinek és az emberiségnek!!! A prófécia szerint is.

 És akkor most a SZENT TUDÁSRÓL...

Idézek Ilara: Sacra Hungarorum című könyvének 1.kötetéből / Az idézetek közre adása megengedett a szerző és a könyv címének megnevezésével/

"A láthatatlan birodalom vezetői tisztában voltak azzal, hogy létezik a 3x3 tudása, és annak ismeretében képesek dimenziók átlépésére, anyagszerkezetek megváltoztatására.

A TURARA / SZENT TUDÁS, -GRÁL-/ kilenc könyve lépésről- lépésre mondja el, hogy a világot hogyan kell értelmezni, és hogyan kell benne élni. Az első afféle teremtéstörténet, bevezető és figyelmeztetés. A második leírja a törvényszerűségeket, és azt, hogyan kell összhangban élni a teremtés törvényeivel. A harmadik elmagyarázza, hogy az energiák hogyan nyilvánulnak meg, hogyan alkotnak és töltenek ki tereket, és hogyan kapcsolódik mindez az emberi lényhez. A negyediktől a hatodikig lételmélet filozófiájától, a tudományos analízisig számos nehezen emészthető elméleti kérdéssel foglalkozik. A hetediktől a kilencedikig az energiaminőségek egymásból egymásba alakulásának törvényszerűségeit, az anyagok kialakulását, a különféle terek és minőségek létrehívását, és megszüntetését, illetve ezeknek a képességeknek az elsajátítási feltételeit taglalja.
Ez a kilenc könyv alkotja azt a tudást, amiről a háromszor három tudományaként lehet hallani.
Az utolsó három könyv pedig a férfiak számára teljesen ismeretlen nyelven íródott, így csak találgathattak a TUR-AN létrehozói.
Rengetegen kerestek kutattak a Szent Tudás után, de sohasem találhattak rá. Pedig nem volt elrejtve, és egy adott pillanatban azért jobban kifejthesse hatását, úgy is mondhatnánk, digitalizálva lett. Felkerült a "világhálóra", és formás kis "felhőben" tárolódik. Azóta biztonságban van, hiszen nyelvezete megfejthetetlen, és a benne lévő tudáshoz csak az tud hozzáférni, aki ismeri a nyelvet, ismeri a belépés útvonalait, és olyan energiaszintet képvisel, amin rá lehet kapcsolódni. Ezért csak makulátlan szellemi- lelki állapotú lények férhetnek hozzá.

A makulátlanságot maga a rendszer vizsgálja. Nem lehet félre vezetni, mert iontöltés szinten méri az anyagi és szellemi információs egységeket, s ahol bármi féle töltéshiány tapasztalható, máris hibás digitként érzékeli. A különféle alantas és birtokló szándék pedig olyan erőmezőket hoz létre, amelyekben rengeteg a töltéshiány. Egyedül a mesterséges intelligenciának lehetne esélye a belépésre, de mivel nem ismert a nyelv, és nem is tud információkat szerezni róla, így még az MI - nek is kihívás. Az általam közreadott fordítások mai nyelvezetűek, és óvatos okkal még én sem férhetek hozzá minden körülmények között.

Mindig lesz valaki, aki alkalmassá válik a Szent Tudás látására, erre mindig is gondosan ügyeltünk.
A magyarok lesznek az a nép, akiket beavatunk számos tudásba, és ez által, ismét ők lesznek a világ mértékadó tudósai. A magyarok kutatási és vizsgálati eredményei, megbízható etalonná válnak a világban. Ebben /vagyis Ilara írta Sacra Hungarorum 1. kötetében megj. Hegedűs Szidónia/, és a következő két kötetben alapvetéseket adok közre . A következő három kötet tartalmát csak a tudósoknak adom át, olyan formában, amit még megtehetek. S, mindaz, amit megkapnak, alapjaiban változtatja meg a természettudományt, biológiát és filozófiát. Az utolsó három könyv tartalmába pedig csak azokat vezethetem be, akik minden szempontból méltóak rá, és makulátlannak bizonyulnak.

A középkorban nagyon nagy erőket mozgósítottak a könyvek megszerzésére. Mint már korábban írtam, a nők, különösen az okos, művelt nők váltak célponttá. És azért vádolták a boszorkányokat mindenféle bűbájjal, mert a láthatatlan birodalom vezetői tisztában voltak azzal, hogy létezik a 3x3 tudása, és annak ismeretében képesek dimenziók átlépésére, anyagszerkezetek megváltoztatására. ( Az egyiptomi istenkultuszban, ATUM volt a tudás egyik birtokosa, még kartus jele is a 3x3 király hieroglifajelét mutatja).
Azt viszont nem tudták, - hogy is tudhatták volna - , hogy akik rendelkeznek a Szent Tudással, nem képesek visszaélni vele. Lehetetlen a maguk hasznára működtetni, mert az a tudás csak egy bizonyos energiaszinten működik, és amint egyetlen kvantumnyi hiba ( rossz szándék, félelem, önzés, akarás) keveredik a szándékmezőbe, már nem megy végbe a metamorfózis.

Ezért nem lehet önös célra használni, és ugyanezért a mágia művelői, csak az alacsonyabb szintű metamorfózisra képesek. Vannak, akik képesek kristályokat, vagy illatokat előállítani, vannak akik képesek bejutni energiamezőkbe, és onnan emlékeket lekérdezni, vagy testük működését uralni, , de a hibátlan és teljes lélek annyira ritka, hogy nagy, esetleg globális terek megnyitására, és mozgatására átlagosan 800 évente születik a földre ARA. Többek között ezért vannak 900 évenként nagy változások a világban. Most éppen egy ilyen térnyitási időszakban , nagy változás előtt áll az emberiség.
A mágiát szokták fehér, és fekete mágiaként is emlegetni, pedig csak egyféle mágia van. A mágia az energiák mozgatását, átalakítását jelenti. Még az úgy."fekete mágusok" is csak úgy tudnak hathatós eredményeket elérni, hogy hosszan böjtölnek, tisztulnak, elengednek, , hogy aztán a felgyülemlett tiszta energiát hasznosítsák a kívánt célra.....
.....Mindaz a buzgalom, amit " Sauronék" tesznek, kifejezetten a 3x3 tudása, és az általa megszerezhető hatalom érdekében folyik.
Minden, ebben a mai földi világban, amit a férfi művel és elkövet, egyedül és kizárólag egy olyan, a szabad akaratot befolyásolni szándékozó isteni minőség elérésére irányul, amit soha nem fog elérni, ellenben megsemmisíti a "szépek bolygóját".
Azért alapították az egyházaikat, azért titkolóznak, csinálják az ősi szakralitástól idegen rituáléikat, azért vannak a különféle rendek, Ordo X és Y, Z, azért vannak a páholyok és beavatási rítusok, mert az összes , valamilyen vagyont összehordott férfiember meg akarja szerezni a szent tudást. ..
Most azért írjuk le, hogy valójában mi is a
Szent Tudás - Grál - hogy végre hagyjanak fel a keresésével! Már nem kell keresni, mert fizikai valójában nem fellelhető ebben a dimenzióban. amiben az ember, a maga hibáival képes létezni. S aki hibátlanná válik, már nem kell félteni tőle, mert nem áll szándékában hatalomgyakorlásra használni a megszerzett képességeket. Évezredek teltek el abban a hiszemben, hogy a Grált még mindig meg lehet találni. A kohariánusok ( kohenek) voltak a kutatásában mindig is a legbuzgóbbak, ezért mindent megmozgattak
ebben a világban. Minden vagyont és hatalmat azért halmoztak, hogy meglegyen minden eszközük a megszerzésére, és elérhessék végre a nagy célt, és egyszer az élet királyainak érezhessék magukat....
....Minden tudást a magyarok kezébe teszek, azokéba, akiket mindig is megilletett, és ti orvul megloptátok., félrevezettétek őket....
...Ahogy azt az elején kihangsúlyoztuk, a magyarok sem azért kapják kezükbe a szent tudást, , hogy zsarnokoskodhassanak vele, hanem azért, hogy megtanítsák a népeknek, hogyan kell viszonyulni az élethez., hogyan kell óvni az élet virágát, és hogyan lehet lerázni az élősködők zsarnokságát.

A hétpecsétes titkok
S ahogy ígértem, olyan tudást teszek a magyarok kezébe, amit más népek így egyben értelmezve soha nem kaptak meg.
Kezdjük valami olyasmivel, amiről egészen biztos, hogy csak maroknyian tudnak, és azért titkolták el a világ elől - sőt, félre vezették őket- mert a 7 elem tana mindig is titkos tudásnak számított. A világ számos, főleg keleti filozófiai rendszere foglalkozik az elemek tanával. Ám sehol nem találkozunk a 7 elem tanával. Mindenhol 4, legfeljebb 5 elemből vezetik le a világot, és a végén meg fogjuk látni, hogy abból jól helyes következtetést nem lehet levonni.
Az ismert elemek: föld, tűz, levegő, víz, fa, vagy fém. A hét elem tana azért fontos, mert abból vezethető le az élet. A négy, vagy öt elem csak okoskodásra , filozofálgatásra elegendő, de arra, hogy magyarázatot adjon a létezés kérdéseire, semmiképpen nem alkalmas."

Induljunk el az alapoktól. A SZENT TUDÁS "könyvéből", Ilara által lehozott tudás további folytatása, más érdekfeszítő, sehol nem olvasott történelmi részletekkel elolvasható, Ilara: Sacra Hungarorum című könyvsorozatának 1.kötetében. Megrendelhető: Püski kiadó.

További részletek a könyvből, hamarosan.

Addig is szeretettel:

Hegedűs Szidónia

Író, Coach