Arany 3d abstract fractal 1920x1080

Aranykor rostája


Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó!


Először is, kérlek légyszi engedd meg, hogy ismét tájékoztassalak arról, hogy a honlapomon szereplő összes írásom saját nézőpontjaimból születtek, születnek továbbra is. Az én külön bejáratú, saját tapasztalataimból, megfigyeléseimből, tanulásaimból, meglátásaimból, megértéseimből összefonódott véleményemet képviselik a világról, és a benne zajló eseményekről.

Bővebben ...

pillangók d3662ed70bf738602bec2c0ac7fdf0c3

Hol az a bizonyos határ ?


Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó!


Pár saját gondolatomat szeretném megosztani Veled! Ha kedved van hozzá, tarts velem!

 

Nagyon hasznos dolgokat feszegető időszakot élünk most át, aminek segítségével a fókuszunk az egónk világából Isteni Önvalónk felé kezd egyre beljebb terelődni bennünk, akit a CSEND-ünkben ismerhetünk meg igazán! Közel 8 éve tudjuk már /2012. dec.21-től/, hogy egy gyönyörűséges új kor kezdi leváltani a félelemmel, fájdalommal, haraggal, háborúkkal, nárcizmussal átitatott Vaskort.

Ez az időszak egy vizsga is egyben, külön -külön az embereknek. Mennyire vagy képes meglátni, magasabbról átlátni, bele látni, sőt, bele érzékelni azokba az energiákba, dolgokba, helyzetekbe, amikbe most szeretnének terelgetni bennünket, és amik egyre - és egyre jobban nyilvánvalóvá kezdenek válni.

Mennyire vagy képes csak a két szemed adta szűk térből rákapcsolódni a tágabb "látásmódot" adó érzékeidre, és abból leszűrni sok lényeges dolgot? Tudom, hogy most lesz, aki nagyot néz, pedig azok, akik most nagyot néztek, sokszor csináltak már hasonlót. Például, amikor bementek egy addig nem látogatott helyre, az energiákból és az ott látottak segítségével azonnal megérezték, hogy de jóóó, itt maradok még, vagy azt, hogy na innen kifelé ....

Bővebben ...

 

szepvilagAz életmentő Tudatosságról, és arról, hogy

a Vonzás Törvényét nem lehet lefizetni..

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó ebben a csodás 2020-as esztendőben is!

Hogy vagy? Nyugisan? Feszülten? Vagy nyugisan és feszülten között váltakozva? Nagyon sokan vannak, akikre ez az utóbbi kettős állapot a jellemző. Most nagyon nagy szükség van arra, hogy TUDATOSSÁGGAL a NYUGI jelzésű, magasabb rezgést jelző állapotunkhoz terelgessük vissza magunkat. Ezt most akár ÉLETMENTŐ TUDATOSSÁGNAK IS HÍVHATNÁM, hisz akkora jelentősége van ebben a felborult világunkban itt a rosszból a jóba átváltó két korszak határán, hogy ihaj! Ráadásul a Földanya is elkezdett elég rendesen mozgolódni..

Szóval, ha valami most sokat ér, akkor ez az önmagunkban működtetett Életmentő Tudatosság, ami a felszínen tart ebben a mátrixos katyvaszban, amiben most élünk. Hogy miért hívom katyvasznak? Hát egyszerűen azért, mert a tisztulást mindig katyvasz előzi meg. Tudod, a rozsdásodó Vaskorba 2012. dec 21-én belecsapódott az Aranykor, igazi jóra váltó katyvaszt létre hozva a szívünkben, életünkben, párkapcsolatainkban, Földünkön és az Univerzumban is a változtatás érdekében.

Bővebben ...

fractal arany 684736 340

ARANYKOR  ÉS A  MÁTRIX...


Az első, és saját bejáratú, összesített konklúzióm e két, címben szereplő nagyságról az, hogy bizony nagyon, de nagyon nem passzolnak egymáshoz. A két energia minőség közti óriási különbség, -amit képviselnek- az egészen pontosan: Ég és Föld! E földi mátrix, -amiben most az emberiség él- annyira elérte a béka feneke alatti mélypontját, /ami itt csúcspontnak számít/, hogy megérett a szanálásra. Lejárta és lejáratta magát. Ennek szanálására érkezett most az Aranykor, "aki" újra szeretni tanítja az emberiséget! :) Pont mint egy jó szülő, aki nem az orra elé teszi gyerekének a kész ételt, hanem megtanítja finomra elkészíteni...

Olyan sok ezer éve tart már a csodás, égi szeretet minőséggel megáldott, emberi testbe bújt angyali lények " csipkerózsika" szerű mély álma, hogy a mai generációnak már tök természetes az egymás iránti féltékenység, utálat, harag, háborúkban való egymás legyilkolászása, egóuralom, kihasználás, félelem és társai.

Bővebben ...

 szepvilag

Most mutasd meg EMBER!

Következzék hát a megígért: 1. „Mi nők és ti férfiak”, 2. „Nők önmagukra ébredéséről”, valamint 3.„Férfiak önmagukra ébredéséről” szóló, ARANYKORRA ÉBRESZTŐ című könyvemből idézett részek összefoglalója.

Azt vettem észre, hogy mára már a női és férfi kapcsolatok legnagyobb többségére elmondható, hogy hadszíntérré változott. Ennyi válás a világon nem volt még, mint most! Áll a bál rendesen, pont úgy, ahogy azt a nagykönyvben megírták az aranykorba való átmenetről. Pedig nem volt ez mindig így...

Egyszer egy paradicsomi napon a Teremtő gondolt egy merészet, és megalkotott egy gyönyörű szép halastavat. Kristálytiszta vizébe olyan halpárokat teremtett, akik páronként egyfajta minőségű lélekeszenciából lettek megformázva. Ezeknek a halpároknak az egyik felét férfinak, a másik felét pedig nőnek nevezte el. És mivel szuper -szeretet minőségből lettek mindketten megformálva, a szuper -szeretet minőséget képviselő Teremtő által, így az az élet, amit az első halastóban élhettek a halpárocskák, az maga volt a megtestesült szuper szeretet -csoda!

Bővebben ...

 Tavasz3

Most, vagy soha!
HÚSVÉTI ÉBREDÉS

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó a saját gondolataimmal, ezekben a gyönyörű tavaszi, mindent megújító, felpezsdítő energiákban!

Ami, aki eddig aludt, pihent, bezárt, belefásult, azok mind ébrednek, rákapcsolnak, nyitnak, kinyílnak, legyen az természet, vagy ember egyaránt. Olyan fantasztikus ébresztő energiák, sőt helyzetek, alkalmak, lehetőségek, körülmények tömkelegében részesülhetünk mi emberek itt és most, hogy minden nap hálát kellene érte adnunk!

Nézzük csak! Itt vagy például Te! Ha már ilyen ébresztő sorokat olvasol, bármibe lefogadom, hogy halomnyi tanítás- nevű leckén vagy már túl. Kaptál, kapsz hideget-meleget, szeretetet, csalódást. Megszívattak, átvertek, lenéztek és elhagytak. Biztos be is csaptak. Aztán az is biztos, hogy óvtak is, féltettek is. Égi segítségekben is volt, van részed. Van, akik a mai napig szeretnek, tisztelnek, kiállnak melletted, és becsülnek is. Mit szólnál hozzá,ha ezen hullávasút után MOST, VAGY SOHA úgy döntenél

Bővebben ...

lilás kép3.rész

Kedves Olvasó!

Ígéretemhez híven következzék hát a 3.rész az Aranykorra Ébresztő című könyvemből: "Férfiak értékes önmagukra ébredéséről az Aranykorban" címmel. Giga méretű önmunka vár itt ezekben a már egyre magasabb rezgésű újkori energiákban minden egyes nőre és férfira azért, hogy lehántsuk eredendő fényünkről azt a sok szemetet, amit az alacsony rezgésű Vaskorban magunkra aggattunk beszűkült  tudatosságunknak köszönhetően. Vagyunk jópáram már, akik szorgalmasan elkezdtünk takarítani a magasabb rezgésünk érdekében. Többnyire még ugyan nők, de már azért a férfiak sorában is megindult a felismerő folyamat.

A könyvemből előzőleg idézett 2 résszel, és most a 3.résszel az a célom, hogy nagyobb fókuszból, átfogóbban ráláthass arra a folyamatra, ami eddig zajlott és zajlik férfi és nő között. Természetesen saját jogod, mit fogadsz el belőle, és mit nem. Ahhoz, hogy a jövőnket határozottan kézbe vegyük,minimum tudnunk kell, miből nem kérünk többet! A párkapcsolati csatatereket fogja felváltani a párkapcsolati béke szigete! Legyél Te is részese ennek az alapjaitól építő folyamatnak!

Következzen hát a folytatás: FÉRFIAK ÖNMAGUKRA ÉBREDÉSE címmel. Ezt a még harcosnak számító témát szeretném most átadni Neked egy kicsit szórakoztatóbb formában. Ezért először az úgymond "hagyományos" formában megírt szövegrész következik, majd pedig allatta olvashatod  a kibővitett, ám "ritmusos" változatot. Hasznos  utazást kívánok önmagadban! :)

Bővebben ...

Kristály kristaly1

2.rész

Nők önmagukra ébredéséről itt az Aranykorban

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívlak egy különleges utazásra önmagunkban 3 részben. Az 1. rész "Mi nők és ti férfiak"címmel már előző írásomban megjelent,most pedig ígéretemhez híven itt és most következzék hát a hármas egység 2. része, melynek címe: " A nők önmagukra ébredéséről". Ezek a részletek az ARANYKORRA ÉBRESZTŐ" című könyvemből származnak.

Óriási belső nagytakarítás vár az emberiség azon tagjaira, akik az új energiákban megújultan szeretnének boldogan lubickolni. Nekem például nagyon sokszor hozott békét az, amikor magasabb fókuszból ráláthattam kapcsolódásaiban az élet-játékaimra. A célom, ennek a 3-as egységnek a közlésével az, hogy a megszokottól egy kicsit máskép világítsak rá a nők és férfiak közötti viszony évszázadok, sőt évezredek alatt kialakult viszonyára.

Bővebben ...

Napfény clouds 1117584 340

1.rész

Szeretettel üdvözöllek kedves Olvasó

a NAP évében, 2019-ben!

 MI NŐK, ÉS TI FÉRFIAK

Igen, eljött végre az idő! A gigantikus méretű, háttérben zajló, összehangolt égi- és földi Fénymunka ugyanis kezdi meghozni gyümölcsét!! :)) Óriási boldogság vár az emberiség azon részére, akik a FÉNY ÉS A SZERETET MELLETT DÖNTÖTTEK, és nem csak döntöttek, hanem A MAGASABB REZGÉSÜK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN tesznek is érte. A haragosdi, bünti és társainál bizony hamarosan csengetni fog az a bizonyos magasabb rezgésen működddő "DIMENZIÓ kapu"  kvantumugrás idején.

 Ez azért jó, mert itt az Aranykor kezdetén, a FELELŐSSÉG FELVÁLLALÁSÁNAK KORÁBAN MINDEGYIKŐNK ODA SOROLHAT BE egészen pontosan, amiért megdolgozott, vagy éppen dolgozik. Az érkező sokkal magasabb rezgést a mérgelődő, morgolódó, szívükön még jégheggyel sétáló, alacsonyabb rezgésű emberek nehezen  fogják bírni, mert hisz az a rezonancia nem az ő otthonuk. De még van egy kis idő ahhoz, hogy felzárkózzon az, aki boldogságra vágyik. :)

Bővebben ...

 

Boldog család 

SZÜLŐK, ÚJ GENERÁCIÓ ÉS AZ ARANYKOR

Egyik közeli ismerősömmel találkoztam a minap. A megszokottnál egy kicsit szótlanabb volt, ezért rákérdeztem: - Mi van veled? Nem ismerek rád!
- Tudod, a gyerekemmel valami nincs rendben. Már kiskorában is élénken érdeklődött minden iránt. Nem volt tőle egy perc nyugtom sem. Tavaly kezdtük az iskolát, ahol nem figyel az órákon, szétszórt, öntörvényű, mindig történik vele valami. Amúgy könnyen tanul, folyton nevet, a bajokon hamar túlteszi magát, segítőkész.

Bővebben ...