Tavasz3

Most, vagy soha!
HÚSVÉTI ÉBREDÉS

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó a saját gondolataimmal, ezekben a gyönyörű tavaszi, mindent megújító, felpezsdítő energiákban!

Ami, aki eddig aludt, pihent, bezárt, belefásult, azok mind ébrednek, rákapcsolnak, nyitnak, kinyílnak, legyen az természet, vagy ember egyaránt. Olyan fantasztikus ébresztő energiák, sőt helyzetek, alkalmak, lehetőségek, körülmények tömkelegében részesülhetünk mi emberek itt és most, hogy minden nap hálát kellene érte adnunk!

Nézzük csak! Itt vagy például Te! Ha már ilyen ébresztő sorokat olvasol, bármibe lefogadom, hogy halomnyi tanítás- nevű leckén vagy már túl. Kaptál, kapsz hideget-meleget, szeretetet, csalódást. Megszívattak, átvertek, lenéztek és elhagytak. Biztos be is csaptak. Aztán az is biztos, hogy óvtak is, féltettek is. Égi segítségekben is volt, van részed. Van, akik a mai napig szeretnek, tisztelnek, kiállnak melletted, és becsülnek is. Mit szólnál hozzá,ha ezen hullávasút után MOST, VAGY SOHA úgy döntenél

  - mondjuk az asztalra csapva ezt kiáltva: - Eddig, és ne tovább! Én a BOLDOGSÁGOT VÁLASZTOM! Ezzel kiírva -egyenesen a bejárati kapudra- az új fókusz adta új útirányt! Ugyanis, most olyan kivételes emelő enregiájú lehetőségek csoportosulnak egymás hegyén, hátán, -nekünk kedvezve-, ami hidd el, nem mindig adódik az életeben, és amit balgaság lenne nem meglovagolni!

Az új fókuszoddal egyúttal tudomásul véve az élet tanító jellegű oldalát is a habostortás változat mellett, ami nem beletörődést jelent, hanem BÖLCSESSÉG nevű tárházad szaporítását. Ha rájuk, mint az élet szerves tartozékaira, mint "mozgatórugókra" fogsz tekinteni, állítom Neked, hogy nagyobb leszel, mint a problémáid! És mit tettél? Mindössze fókuszt váltottál egy origó-fontos témában!

Ha már az vagy, aki már fókuszt váltott, azt tudom csak mondani Neked, hogy le a kalapommal előtted! Csak így tovább! És, hogy miért is csakazért is még tovább? Mert soha ennyi pozitív segítő erő, tényező nem volt még a "feneked alatt" egy kupacban, mint most, per pillanat! Elmondjam, mikre gondolok? Na jó, elmondom! :)) Hát ez most nem a TV híradó  részlege lesz ;)

Szóval, először is, ott kezdődik minden, hogy megszülettél ebbe a világba, és kifejezetten ebbe a reinkarnációdba. Állítólag „sorba álltak a lelkeink”, hogy a vaskoriból aranykorira váltó ezen időszakból kivegyék a részüket. Ezt az időszakot megélni pont olyan, mint amikor azt mondja valaki: „Gyerekek! Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem!” A felgyorsult időben felgyorsultak a tanítások is, ezért ebben a reinkarnációnkban összesített lemaradást hozhatunk be.

Tudom, tudom, hogy ember szemszögéből ezt nézhetjük úgy is, hogy fúúúj, de szerencsétlen vagyok! Na de Lelkünk / belső angyalunk / szemszögéből pedig, egyenesen :hurrrrráááá, buliiiii vaaan! :)) Már pedig ez az utóbbi a lényeg.

Egyébként, ha már ezt így leírtam, akkor azt is mondhatnám, hogy itt van az egész ittlétünk lényege. Ráébredni arra a bennünk levő "kis" angyalkára, aki ébresztőt fúj, hogy: "Helló Ember! Elérkezett az idő, hogy rám ébredj csodás Önmagodban!" Minden, de minden ezért, és e miatt történik velünk ebben a hatalmas nagy Univerzumban.

Ha felpillantasz most honlapom bal felső sarkára, ott meglátod azt a "kis" angyalkát, aki pontosan ezt az ébresztőt fújja, például Neked is! Ezért került könyvem címlapjára is. Szóval, nem csak éveket váltunk egymás után, egyiket a másik után, hanem Aranykorra való korszakváltást is megélünk közben,/ ami nem szokott ugyebár teremni minden bokorban/, ami azért csodálatos, mert az egó és a félelem uralta világ után a szív hangja kezd teret kapni végre valahára.

Ráadásul vízöntő korba is beléptünk, ami mérhetetlenül erősíti ezt a dimenziót magasabbra váltó folyamatot. Ráadásul foton övbe is érkezik a Naprendszer, ami felgyorsítja a teremtéseink megvalósulását. Ráadásul a tél után a tavasz napsugarai is megérkeztek, amik olyan információkkal bombázzák a természetet, amik hatására a kopasz fa virágba és harsogó zöld lombkoronába öltözik. A legjobban elbújt magot is csírázásra készteti.

El tudod képzelni, hogy ezek az energiák milyen fantasztikus dolgokra tudják az embert is hangolni? Hát ezt a behangolást élhetjük meg most itt HÚSVÉT idején. Is.

Azt kívánom szeretettel minden kedves Olvasómnak, legyünk mi azok, akik felfigyelnek és meglovagolják végre ezeket a bennünket érő, nagyszerűségünkre, saját értékeinkre ráébresztő, emlő, tömörített programban ránk küldött, pozitív energiákat!!

Itt az idő, most, vagy soha!

Boldog megújulást kívánok minden kedves Olvasónak! Nem csak HÚSVÉT ÜNNEPÉNEK ALKALMÁBÓL.

tavasz 2

Szeretettel:


Hegedűs Szidónia

Író, Coach

Ui.Húsvéti cikkem után következik a 1."Mi nők és ti férfiak", 2."Nők önmagukra ébredéséről",3. "Férfiak önmagukra ébredéséről" című, könyvemből idézett részek összefoglalója.