fractal arany 684736 340

ARANYKOR  ÉS A  MÁTRIX...


Az első, és saját bejáratú, összesített konklúzióm e két, címben szereplő nagyságról az, hogy bizony nagyon, de nagyon nem passzolnak egymáshoz. A két energia minőség közti óriási különbség, -amit képviselnek- az egészen pontosan: Ég és Föld! E földi mátrix, -amiben most az emberiség él- annyira elérte a béka feneke alatti mélypontját, /ami itt csúcspontnak számít/, hogy megérett a szanálásra. Lejárta és lejáratta magát. Ennek szanálására érkezett most az Aranykor, "aki" újra szeretni tanítja az emberiséget! :) Pont mint egy jó szülő, aki nem az orra elé teszi gyerekének a kész ételt, hanem megtanítja finomra elkészíteni...

Olyan sok ezer éve tart már a csodás, égi szeretet minőséggel megáldott, emberi testbe bújt angyali lények " csipkerózsika" szerű mély álma, hogy a mai generációnak már tök természetes az egymás iránti féltékenység, utálat, harag, háborúkban való egymás legyilkolászása, egóuralom, kihasználás, félelem és társai.

A párkapcsolati káoszról nem is beszélve, ahol a párok többsége már inkább ellenségei egymásnak, mint egymás szeretetteljes tisztelői és szeretői. Ez a harcos stílus már olyan természetes lett itt a mátrixban, mint ahogy fel kel a Nap... Sajnos...De ez is, mint annyi sok más, meglátjátok, jóra fog változni! :)) Addig is, azt tanuljuk, miből ne kérjünk!

Vagy itt vannak az injekciók. Mindenki tudja, hogy a most / kb. 2013 - tól születő friss generáció egyik fő feladata, hogy magasabb szeretetre hangoltságukkal megkössék a már érkező magasabb rezgésű aranykori energiákat, és a már nem törölt memóriájukkal emlékezzenek arra a csodára, akik valójában. És ezt tovább adják vaskorban nevelődő, emlékeiket törölt szüleiknek is, és még alvó környezetüknek. Mint ébresztő generáció...

Ezen friss generációs bébiket, gyerekeket -itt az Aranykor kezdetén is- többnyire még az alacsony rezgésű, vaskorban kiötlött injekciókkal oltják...

Ezen kötelezően beadott injekciókon felnőtt régebbi generáció tagjainak hogylétének leszűrése adja fehéren- feketén az igazi visszaigazoló, lesújtó referenciát. Ez már ébresztően világszerte köztudott tény!!!

És az is feltűnt még az ébredezőknek, hogy itt az aranykori átmenetben születettek között máris észrevehetően sokkal több lett az autista jeleket -, valamint kicsi korukhoz lépest jelentős mértékű agresszivitást mutató gyerekek száma. Belegondoltál -e már abba, hogy is van ez?!!

EMBER legyen a talpán, aki kezd már magától is átlátni bizonyos furcsa dolgokat! Valamint érdeklődik, utánanéz ennek az aranykorra váltó korszak cserének. Az örök utazó lelkünknek földöntúli boldogság és megtiszteltetés ebben a korszakváltásban részt venni,  hisz a tanulnivaló belőle bölcsesség -ügyileg aranybánya mennyiségű. Az egónak viszont már nem annyira buli ez az egész.

És igen, tudom, hogy szükség van még injekciókra! De csakis a TISZTA, SZERETET SZÁNDÉKKAL, ARANYKORI TUDÁSBÓL MEGSZÜLETŐRE! De ilyet csak is az a tudós fog tudni megalkotni, aki minimum tisztában van a mátrix és az Aranykor viszonyáról és elég bátor ahhoz, hogy kilépve a mátrix mókuskerékből, aranykori minőségű szeretettel alkosson új dolgokat, segítve a születendő aranykori kis fénylények örömteli bekapcsolódását ebbe a földi életbe ..

Ez is egy fantasztikus küldetés! Tisztelettel kívánok hozzá bátorsággal telített minden jót!

Kedves Olvasó!

Szeretnék záróképpen megosztani Veled egy titkot. Amikor ma leültem új cikket írni a honlapomra, nem tudtam, hogy ez fog megszületni belőle. Az Égiekre bíztam a megoldást. Ez született meg belőlünk ;) Ők tudják, miért...

Szeretettel kívánok továbbra is boldog ébredést, ráeszmélést, megértést, megvilágosodást az élet körülötted zajló eseményeire, hisz energiáid magasabb színtűre emelésével Te is hozzájárulsz az előttünk álló fénykorszak kialakításához!

Hegedűs Szidónia

Író, Coach