Angyalka csillaggal

 Egy különleges ajándék lehetőség önmagadnak

ARANYKORI KARÁCSONY

és a 2020 -as ÚJ ÉV tiszteletére


Aranykori Karácsony? -kérdezhetnéd akár meglepetve is, hisz Karácsony, az mindig is Karácsony volt! Igen, bizony, aranykori Karácsony! :) Az évnek továbbra is egy olyan csodás ünnepe, ahol az emberek sok száz éve már szeretettel ajándékoznak minden félét szeretteiknek, ismerőseiknek, beigli verziók és sok más finomságok, valamint szikrázón csillogó, fehér hóbundába öltözött táj kíséretében, amennyiben esik a hó.

A házak, lakások, szobák, kuckók erre az alkalomra szintén csodásan feldíszítve, meg- és kivilágítva, kandallók sugárzó melege mellett pedig gyönyörűbbnél is gyönyörűbbre feldíszített karácsonyfák adták és adják meg a mai napig is az öröm és a szeretet ünnepének csodás hangulatát.

Valami azonban határozottan és észrevehetően elkezdett megváltozni az újkori, magasabb rezgésű, aranykori energiák hatására..

 Itt most valójában nem a „kirakatra” gondolok, hanem magára a kirakat rendezőjére. Arra, AKI valójában mindezen külsőségek kigondolója, előteremtője és megalkotója. Magára az emberre. Ő, vagyis mi kezdtünk el belülről sokat változni a kikerülhetetlenül dolgozó magasabb rezgésű energiák hatására...Hisz gondolj csak bele:

A természet körülöttünk most téli álmát alussza. Magok, hagymák, gyökerek a földben. Aztán láss csodát! Mi történik tavasszal? Hát az, hogy az eddig alvó magokba, hagymákba, gyökerekbe egyszer csak, hogyhogy nem, élet költözik. A tavaszi Napból érkező fénysugár olyan kódokat, információkat tartalmaz, amitől a sejtekben életre kel minden, és megindul a fejlődés. Tudod biztosan: adó -vevő történet.. Vagyis inkább: fényt adó - fényt vevő történet..Képzelheted, ha a növényekben változást hoz, mit alakít az emberekben? /Hát, amit alakít, azt most még káosznak hívják, ami a tisztulási folyamat kezdő történése../.

Valójában egészen pontosan így hatnak hát az emberek DNS-eire, energetikájára is az aranykori energiák. Miközben Karácsonyt és az Új Évet ünnepelve hosszúra és mélyre nyúló önmunka után végre kifújhatjuk magunkat egy kicsit. De csak kicsit, hisz újabb óriási ön- és közös munka vár ránk az új évben is. Hatalmas változásokon megyünk keresztül sejtszinten, tudatszinten, barátok, barátnők, munkahely és társ szinten minden tekintetben egyaránt. Gyönyörű Karácsony ide, gyönyörű Új Év oda...

Ráadásul az idő is felgyorsult, ahogy emelkedik a dimenzió a sok tudatosan kőkeményen magán dolgozó fénymunkásnak és az Égieknek köszönhetően...Így aztán az élet tanító- emelő jellegű / régen a „sajnálom magam ” korszakában ezt problémának hívták/  megtapasztalásaink is megsokszorozódtak, túlfeszítve minden lehetséges idegszálat, türelmet, józan észt és társait, hogy minél nagyobb szeretethullámokat tudjunk meglovagolni a régebbi Énünkhöz képest azzal, hogy

felismerjük a problémákban, kifordító helyzetekben azt az áldást, tanítást, ajándékot, amik nélkül nem tudnánk fejlődni, átalakulni, nagyobb megértésekre ráébredni, tágabb fókuszokra rálelni, amik végül is angyali Énünkhöz vezetnek vissza.

Igaz valójában minden, de tényleg minden, legyen az jónak, vagy "rossznak" mondott és tartott dolog, esemény vagy személy, ha hiszed, ha nem, a Te, vagyis a Mi érdekeinket szolgálják azzal, hogy sokszor bizony rákényszerítenek bennünket a változásra, hogy még jobbak lehessünk régebbi önmagunkhoz képest.

Mivel mindannyiunk folytonos fejlődésben van, ezért vannak olyan részeink, személyiség jegyeink, gondolatmintáink, múltból hozott blokjaink, sérüléseink, amik ugyan úgy a részünket képezik, mint a jótulajdonságaink.

Amennyiben egyet értesz, mit szólnál hozzá, ha az ünnepek és az Új Év alkalmából megajándékoznád magad azzal az újkori tudatosságú gondolkodással, melynek egyik sajátossága az, hogy elfogadod, / nem megadod magad neki!!!/ szóval elfogadod azt a részed is magadban, ami, mondjuk így: fejlesztésre vár. Fejlesztésre vár mondjuk a fogyásod, fejlesztésre vár a NEM -et is mondásod, stb. És persze nekifogsz valamilyen technikával kidolgozni magadból.

Mi lenne, ha megajándékoznád magad mondjuk a nem tökéletesnek tartott részeid ;) elfogadásával is?

Mondjuk nem baj, ha nem zöld szemmel születtél, hanem barnával. Vagy elfogadod, hogy csak  160 cm magas vagy, és ezért mondjuk többször kell sámlira állnod, amikor a szekrény tetejéről szeretnél levenni valamit. Vagy mondjuk elfogadod, hogy más lények is élnek az Univerzumban, és mindenki teszi a dolgát ebben a nagy Egységrendszerben..

Karácsony lévén, Te is biztos sok ajándékban részesítettél másokat! Mi lenne, ha most Te következnél ajándékozás- ügyileg saját magad felé? Mi lenne, ha leülnél egy csendes helyre, és elfogadnád magad úgy, ahogy vagy! Biztos vannak Benned tip-topos részek is, és lehetnek olyan részeid is, amik más kategória./ Egyébként így vagyunk ezzel mi is! /:) És elkezdenéd megajándékozni szeretettel egész lényedet úgy, ahogy van.

Aztán, ha már úgy is szeretet vonalban vagy, küldhetnél másoknak is, és az egész világnak is. Állítom, mire a sor végére érsz, azt fogod észre venni, hogy izzik a plafon a fejed felett, magadról nem is beszélve. Azt tudtad, hogy  többen várják még el a szeretetet mint hogy leülnének a karácsonyfa alá, és küldenék?

Aztán itt vannak a problémának hitt lehetőségek. Én ilyenkor megszoktam kérdezni magamtól, hogy vajon mire akar megtanítani ? Ezzel kilövődik a félelem az által, hogy már tudni lehet, hogy egy bizonyos helyzet nem rombolni jött, hanem nagyon is építeni az egyik mélyben megbújó defektet..Csak elsőre nem látszik tisztán annak...

Ő az éjfekete csillogású, arany szárnyú angyalka. Mint ahogy a nappalnak van csillagokkal teli fényes éjszakája, pl. úgy van egészen pontosan ennek a csoda aranyos fehér angyalkának is egy ugyan olyan aranyosan csillogó, de  fekete testvérkéje is. Ráadásul az arany színű szárnyai jelzik, hogy Ő az aranykori dimenzióugrás egyik nélkülözhetetlen „tartozéka”. :)

20191224 235706 angyalka mini

 

A bevezető soraimban a külső ajándékokról beszéltem. Szeretettel ajánlom figyelmedbe az Önmagadnak szóló ajándékozást is. Csupa- csupa hálával körbe véve azt a csodát, akinek úgy Isten igazából megszülettél!


Szeretettel kívánok boldog és szép ünnepeket minden

kedves Olvasómnak és ismerősömnek!

Valamint BUÉK! 2020!!!!


Hegedűs Szidónia
Író, Coach