Ametiszt 8

IGAZ MESE

Hol volt, hol nem volt, volt a világnak egykoron egy azóta már réges -régen elsüllyedt szigete a csendes -óceánban, amit Ataisznak hívtak. Ebben az időben a földi élet a kisebb embercsoportok számára nem volt könnyűnek mondható. Sok helyen bizony olyan is előfordult, hogy az elvadult emberek egymást ették. És közben nagyon sok "istenséget" imádtak.

Szóval, egyszer ebben az elvadult világban egy űrhajón 5 férfi és 3 nő érkezett - tudjuk meg az Arvisurák -Igazszólás című könyvből. Anyahita és hét társa a magas szeretet -tudatosságú Szíriusz bolygóról érkezett és maradt is sok -sok éven át. Anyahita és férje Ataisz fejedelmével és a pateszi bölcsekkel kézbe vette ezt az elembertelenedett helyzetet, és törvénybe iktatta az emberevés megszüntetését.

Bővebben ...

anyahitaMegújult honlapom új menüpontokkal frissült, amik közül az egyik Magyarnak születni címet kapta. És ha már ezt a nevet adományoztam neki, azt gondoltam most ki, hogy én is elgondolkodom azon, nekem személy szerint mit is jelent az, hogy magyarnak születtem?

Bővebben ...

Móricz János ősmagyarjaink utáni kutatásairól Dél -Amerikában.

A saját látószögünk több ezer kilométerrel való arrébb pakolásáról.

Milyen ezzel kapcsolatos magyarokat érintő titok van a takaró alatt?

És a magyar tudatú önbecsülésünk növeléséről.

Bővebben ...

A MEGTALÁLT HIÁNYZÓ LÁNCSZEM,

amit az ősi Próféciák HUNAPKU -nak hívnak. 

Bővebben ...