útkereszteződés erdős

A vaskori fél-elem, és az

aranykori fény-elem útkereszteződésében

Szeretettel köszöntelek!

Néhány saját bejáratú gondolatomat szeretném most megosztani az aranykori fény-elem, mint egész elem, és a vaskori fél -elem, vagyis a lefeleződött elem kapcsolatáról itt a két korszak éppen ezekben a pillanatokban is zajló megcserélődése kapcsán. Ráadásul különös módon, két verzióban is szeretném bemutatni ebben a cikkben azt, ahogy én látom át ezt a történetet, ám mégis egymáshoz tartozóan itt, ebben cikkben.. Itt most úgymond "hagyományos", lentebb pedig "ritmusos" formában is.;).

Nem tudom, mennyire értesz egyet azzal, miszerint ha a mostani helyzetünkről lehámozzuk a TV-ből, Rádióból ömlő híreket, jól látható, hogy spirituális értelemben valójában a lélekmimőségek origó -fontos ÚTVÁLASZTÓJÁHOZ érkeztünk! RÁADÁSUL NEM IS AKÁR MILYEN ÚTVÁLASZTÓJÁHOZ, hanem egyenesen FINÁLÉ JELLEGŰ útválasztójához, itt 2020-ban, a végitélet évében.

Ez pont olyan,mint amikor mész például az erdei utadon, bekanyarodsz, leállsz, futsz, megpihensz, nézelődsz, gyűjtöd az élményeket, tüzet raksz, tüskékbe ülsz, aztán kiveszed,és tudod azért, hogy majd valamikor vizsgázni is kell a látottakból, de mivel még nem találkoztál a ténnyel, lazára fogod. Ám egyszercsak a kényelmes mendegélésed közben hírtelen felnézel, és mit látsz? Hát bizony a vizsgabizottságot, amit én itt most jelképesen VÁLASZÚT ELÉ ÁLLÍTÓ ÚTKERESZTEZŐDÉSNEK hívok.

 Ami a mostani valóságunkban gyakorlatilag félelemmel is át van itatva. Így aztán a Teremtő teremtettjének, VAGYIS A LÉLEKNEK, aki ráadásul ÖRÖK ÉLETŰ és mindent kibiró, testbe bújtatott csodás lénynek ez az időszak hatalmas vizsga abban a tekintetben is, hogy mit hisz el magáról. Felébred saját bejáratú csodájára, vagy tovább hitetlenkedik.

Hát egészen pontosan, szerény véleményem szerint itt tartunk most. Ráadásul van itt még egy sokak által elhanyagolt, semmisnek tartott, ám mégis giga méretű okozati tényező is, amit a legtőbb ember még szépen elenged a füle és a figyelme mellett, vagy a legrosszabb, hogy még nem is tud róla!!

Ez pedig a Vaskornak kb.2012.decemberében becsöngetett Aranykor érkezte!

Szóval... van egy úgymond vaskori "gyorsvonatunk", ami évezredek alatt úgy belejött a sebességébe, hogy  gyakorlatilag nem tud, és persze nem is akar megállni, meghát a lendülete is viszi még tovább, hiába ütközik számtalan útjelző táblába, 2012 decembere óta, hogy "finítoooo a korodnak Vaskor"!!! És persze se látva, se hallva viszi tovább magával még mindazt is, amit szisz-fuszi munkával hosszú évezredek alatt szabályszerűen leépített maga köré a magasabb rezgésű Atlantiszi energiákból, félelmet, háborúkat, szeretetlenséget, tiszteletlenséget, és többek között a férfi és női energiák megszentségtelenítését generálva maga körül. Az, hogy az a régi gyönyörű és szeretetteljes atlantiszi világ lesűlyedhetett a háborúk szintjére, többek között, sok minden más mellett, a félelem keltés energiájának is köszönhető...

Hát igen! A Vaskort anno megalkotó lények, azt, hogy mi az a SZERETET, hírből sem ismerik, hisz az ő dolguk az úgynevezett "másik" oldalon van. Az ő dolguk az, hogy a mátrixuk kötőelemét képviselő FÉLELEM REZGÉSÉT tovább generálják, ami valójában, úgy Isten igazából a legerőseb Lélek- lenyomó tényező a világon!  A szeretet minőségű Lelkeknek pedig az a dolguk, hogy felálljanak még a "Lélek-lenyomó" tényezők hatására is, és az arcukat a Nap felé fordítva az irányt az Aranykorba vegyék.

Aki meg van félelmítve, az ugyebár fél- elemére csökkent, vagyis irányítható..Ami ugyebár vasokri sajátosság. Az aranykori sajátosság legerősebb kötőeleme pedig a SZERETET! Háát ezt a bizonyos magasnak számító lécet kellene megugrania most minden egyes testbe bújt Léleknek itt lent a Földön, ebben az úgynevezett káosz csomópontban. Ám, most bizony aranykori hátszélben. :)).

Tehát, útkereszteződésbe került az emberiség is, korszakváltás miatt. Az egyik útra azok fognak besorolni, akik hiába látnak a szemeikkel mást, annak fognak hinni, amit mondanak nekik! Mert az nem annyira macerás. És nem kell felelősséget vállalni, és átlátni sem dolgokat.

A másik  út pedig azoké, akik a színfalak mögé tudnak már látni.Ők azok is, akik nagyon is szorgalmasan tesznek azért, hogy saját rezgésükön hatalmasat emeljenek azzal, hogy felismerik saját Léleknagyságukat, kidobálják magukból  jó sok belső munkával a lehúzó gondolatmintákat, stb. Többet vannak a hála állapotában, és így tovább, hogy rezgésüket hozzá emeljék az érkező aranykorihoz. Valamint felismerik a félelem keltés manipuláló hatását, és nem engedik meg azt a luxsust, hogy ilyen segítő hátszéllel, mint ez az Aranykor, mégis lent a "sárban dagonyázzanak". Ezt az utat akár úgy is hívhatnánk, hogy FELNŐTT SZAKASZ. Azé a felnőtté, aki felelőséget válal tetteiért, gondolataiért, és ismeri a Vonzás Törvényét...
Továbbá Ők azok, akik nem restek lecserélni régi hitrendszereiket, hogy  megújulva lássanak neki az Aranykornak!

Többek között, sok más mellett persze, ezért is távozik ennyi idősebb, beteg, tehetetlen, gyógyszeren élő idős ember, hisz a lelkük nem vállalta be ezt a fáradtságos kitisztító önmunkát itt az ÚTKERESZTEZŐDÉSBEN! Inkább elmennek dimenziót váltva, és megújulva, fiatalon fognak újból megérkezni, immáron új testben, új feladatokkal, amit lélekminőségük kiválasztott magának még odafent, leszületésük előtt. És, ha belegondolunk, valójában belőlük lesz az új generáció, akik utánunk jönnek..Megújulva, felfrissülve, új aranykori DNS  mintákkal felvértezve. Aztán majd mi megyünk és jövünk újra tovább tanulni..;)

Aztán, ha úgy veszem, akkor a gazdaság is útkereszteződésbe került a korszakváltás miatt, hisz az a rendszer, ami az alacsony rezgésű Vaskorban épült fel, semmi szín alatt nem fog tudni működni a magasabb rezgésű, szeretet alapú Aranykorban.Tehát el kell jönnie egy olyan pillanatnak,amikor a fogaskerekek közé kavics kell, hogy kerüljön.

Aztán van itt még valami, ami szerintem nagyon lényeges dolog aranykori tudatosságú szemszögből nézve, ami  kivisz a félelem szülte áldozati aspektusból, még pedig az, hogy mivel valójában EGYSÉG van ezen a nagy univerzumi játszótéren, ezért arra jöttem rá, hogy mindkét oldal kell ahhoz, hogy az életeink színdarabjai lejátszódhassanak tanulásügyileg mindkét fél számára. / Sötét és Fényoldal/  Aztán sokat profitáltam abból is, amikor minden tipusú történésből KIKERESTEM MAGAMNAK BELŐLE A NEKEM HASZNOSAT!!! MERT HOGY: MINDEN ÉRTÜNK VAN ÉS RÓLUNK SZÓL!!! ;))

Szóval nagyon egyszerűen felnőtt szakahoz érkezett az emberiség! Másik szemszögből nézve a vírustémával ébresztőt is fújnak az emberiség még alvó tagjainak, megspékelve, összehangolva különleges bolygóállásokkal! Ez szerintem egy olyan magas szintű Égi összerendezése a dolgoknak, hogy nekünk erről még fogalmunk sincs.. Vagy már egyre többeknek...

Hát akkor következzen most a fentebb beigért ritmusos verzió!
Szeretnélek Benneteket megajándékozni " Aranykorra Ébresztő / 24 karátos ébredés kvantumugrás előtt" című könyvem 17.részével, megspékelve itt- ott néhány új szóval.

A félelemről, mint fele annyi elemről, és a Fényünkről.

 

Amikor helyén van a szívünk és az eszünk,
És szeretettel, Fénylényekként teszünk – veszünk és élünk,
Valamint hittel bízunk a Teremtői Kapcsolatban,
És magunkban is, mint Lelkünk, emberi testünkbe bújt Csodájában,
Akkor bizony ebben az állapotunkban a félelmünknek nyoma sincs,
Mert úgy tündöklünk ekkor fényünkben, mint az a bizonyos gyémánt - kincs!

 

Ebben az állapotunkban szabály szerűen virulunk,
Vagyis kiteljesedett Fényelemünkben pompázunk.
Ilyenkor nem hat ránk se szél se vihar,
Boldogan állunk központi FényMag -unkban, bárki is kavar.
A szikla ebben az esetben hozzánk képest szinte futó homok,
A belső tartásunk, hitünk, szeretetünk az, ami ilyenkor maga a tartó ok.

 

Ezt a belső tartást azonban nem adják csak úgy díjtalanul,
Különböző életpróbákon kell előtte átmennünk, „miheztartás - végetti” okulásul.
Ebben a tanuló folyamatban, ahogy egyre kevesebbet üti fel fejét bennünk a félelem,
Pont annyira kevesebbszer leszünk már fele annyi elem!
Mert már egyre tudatosabban fogjuk tudni mi okozza a süllyedést,
És így már hamarabb megszüntethetjük a keletkező rést.

 

Azt a rést, ami valójában a szeretet hiányától alakul ki magunkban,
Mert, hisz ilyenkor a Forrás Energiáját akadályoztatjuk központunkban.
Leszünk is ilyenkor a keletkezett szeretet hiányától fele annyi elem,
Mert minimum a másik felét befalta az azonnal jelentkező félelem.
Tehát, amikor a Forrás Energiáját nem üzemeltetjük magunkban,
Máris elfeleződünk a középpontunkban.

 

Fényünkben bízni, vagy zombiként irányítva lenni, ez már nem is lehet dilemma,
Mert ez a Csodás Ember Égi szeretet minőségre van igazából megalkotva!
De a félelem érzésének is „köszönjük”, hogy van,
Mert hozzá tudjuk viszonyítani, hogy inkább mást, mint őt egymagában!
Azt már tudjuk, hogy a félelem beengedése milyen fényünket torzító dolgokkal jár,
Ezért csapjunk hát az asztalra fényünket választva, az áldóját! :))

Hegedűs Szidónia
Író, Coach