kagaya égi fény javított

ARANYKOR PIONÍRJAI


Az alábbiakban saját gondolataimat szeretném megosztani Veled a világban zajló események kapcsán,

a tavaszi megújulás jegyében.

A pionír szó jelentései= Úttörő, élharcos, utat előkészítő élenjáró harcos


Az elmúlt hetekben többen kérdeztétek tőlem, hogy szerintem mikor jön már el az a bizonyos, sokat emlegetett Aranykor, hisz ennek még se híre, se hamva! Tényleg? -kérdeztem vissza meglepetten. De hisz a mostani káosz egészen pontosan az aranykori kezdet egyik legszembetűnőbb bizonyítéka! Ráadásul tisztán, világosan látszik mikortól kapcsolt rá igazán a két minőségű energia kicserélődése. /ez kb. 2020-tól érezhető igazán/


A mai világ történéseit kevesen fogják megérteni igazán, ha nincs tudomásuk arról az univerzumi áldásról, miszerint a Vaskor után Aranykor kezdődött kb. 2012-től. A sok ezer éves, férfiak uralta, a 3. dimenzióra lecsúsztatott Vaskort váltja éppen fel az Aranykor. Ennek a ritka, korszakváltó eseménynek HATALMAS JELENTŐSÉGA VAN! ENNEK TUDATÁBAN SOKKALTA JOBBAN MEGÉRTHETŐ, ÁTLÁTHATÓ MINDEN, AMI MOST KÖRÜLÖTTÜNK ZAJLIK ÉPPEN.

 De mielőtt ezt a gondolatmenetet folytatnám, egy saját tapasztalatomat szeretném megosztani Veletek.
Sok évvel ezelőtt, amikor többször Pesten az utakat, utcákat jártam, volt úgy is, hogy párszor bizony eltévedtem. / Most egyirányú, aztán meg kettő. Itt lezárás, ott lezárás/. Szóval nekem egy kicsit bonyolult volt. / Aztán egyszer repülővel szálltam fel Budapest irányába. Még alacsonyan jártunk, amikor fentről lenézve egyszercsak szuper jól kivehetők voltak a körutak, utak, hidak egymásba kapcsolódásai.

Ekkor értettem meg nagyobb fókuszból ránézve, lenézve igazán, hogy valójában hogyan is tartoznak egymásba az utak, körutak Pesten ahhoz képest, mint amikor lent az utcákon a káoszos forgalomban „bolyongtam”.

Ebből az értelmezésből kiindulva szeretnék egy nagyobb rálátást adni a mostani káoszos helyzetre vonatkozóan. Muszáj messzebbről indulnunk, mint a temető, ahol sokan úgy gondolják még, hogy az életüknek vége. Nem, nincs vége, sőt a halál valójában egy dimenzió kapu, ahol a test marad itt a Földön, az örök utazó lélek pedig újabb útjára indul azzal a tudattal, amivel a földi életünkben "dolgoztunk".

Számtalan esetről hallottál már, amikor a kórházi ágyán fekvő beteg testéből kilépett a lelke, aki fentről lenézve nagyon jól le tudta követni, mi zajlik még a szomszéd kórteremben is. Ez a bizonyos lélek már rengeteg reinkarnációt megélt, számtalan tapasztalatot begyűjtve. Annyi, de annyi millió élethelyzetből jött már ki, oldott meg, csinált végig, hogy az csak na. Ezért soha ne becsüld le azt, aki igaz valójában Vagy! 

Aztán amikor újból leszületik a lélek, eddig úgy volt majdnem mindenkinél, hogy elfelejtettették vele a múltat, mintha leszületéskor egy törlő programon mennénk keresztül.  Persze minden program, megtörtént esemény rögzül azért a lélek lemezére, DNS-ünk hálójába. Aztán a még fent kiválasztott szülőkhöz való leszületés után többségünk tudatlanul újra indul az új földi programjával. A tudatunk tudatalatti részébe / ez tudatunk kb.95%-a / szépen elkezdenek betöltődni az új programok: pl. amit szüleinktől, iskoláinkban tanultunk, vagy amit a környezetünkből vettünk magunkba.

És persze az evés, ivás, járni tudás stb technikái is ide sorolhatók. A szívünk, májunk, veséink, keringési rendszerünk, immunrendszerünk már önműködő programmal végzi a dolgát az első pillanatól kezdve. Tehát pl.a pólyás baba szopik, ami egy bonyolult működési rendszeren keresztül alul már pipiként jön is ki. És senki nem állt ott levezényelni ezt a brilliánsan összetett folyamatot! Itt is akkora csoda van elrejtve nagyságunkat illetően, hogy csak na! És mi csak úgy, a szőnyeg alá söpörjük..

Szóval ez a folyamat akkora értéket rejt a testünk felépítéséről, hogy az hihetetlen! El tudod képzelni kedves Olvasó, ha ez a sok csodával rendelkező Ember, egy teremtő, áldásos, szeretetteljes, és támogató, jóindulatú, és a vizeket, levegőt, ételeinket nem mérgező közegben nőne fel, milyen csodákra lenne képes? Igen, eltaláltad, fantasztikus csodákra lenne képes!..Egyébként voltunk is az utolsó Aranykorban például, vagy az azt megelőző ősi időkben..

És még a Teremtő szüleinktől, vagyis Anyukánktól, Apukánktól kapott eszköztárról nem is beszéltem, úgymint tudat, gondolat, érzelem, képalkotási képesség, rezgésünk irányíthatósága= Teremteni tudó képesség, stb.. Tehát röviden összefoglalva az IGAZI EMBER, /mert azért sok klón is van ám köztünk/ mint csoda, rendelkezik: Teremtő Forrásból származó halhatatlan lélekkel, ámulatra méltón működni is tudó testtel, és tudattal, aurával, mentális és érzelmi testtel, csakrákkal stb. lett megáldva.

A ma élő emberiség legnagyobb része a felsoroltak felével sincs tisztában ÖNMAGÁT ILLETŐEN!!!! De ez nem is csoda, hisz a Vaskorban  a tudatunk tartalma, vagyis megszerzett tudásunk mennyisége, minősége, fókuszunk kicsisége, avagy nagysága dönti el sorsunkat, határozza meg helyünket a világban és napjainkban. És ahol a figyelmünk, az teremtődik meg az életünkben. Ezt az a bizonyos híres részecske - hullám kísérlet is bebizonyította.

Tehát a figyelmünk valójában hatalmas kincs! Akkora teremtő erő van benne, hogyha ezzel tisztában lennénk, jobban tudnánk navigálni a saját céljainkat, vagy nem adnánk teremtő erőt másoknak azzal, hogy ráfigyelve elcsámcsogunk évekig a feldobott témán, miközben szép takarosan meg is teremtjük ezzel azt nekik. Egészen pontosan ez zajlik most /is/ a világban. Bedobódik egy kolonc, az egész világ felháborodva elcsámcsog rajta, miközben a figyelmével el is kezdi leteremteni a fizikai síkra. Hozzápakol jó sok félelem energiát, és már kész is a teremtés. Igen ám, de azt is vallom, hogy egy bizonyos mértékig pont a feldobott témára tett figyelmünk az, ami átláttatja a  történéseket. Még pedig azért, hogy ne a birka színvonalán maradjunk, hanem kristálytiszta logikával át is tudjuk látni egy bizonyos helyzetet. Az egészséges egyensúlyt azért már egyre többen alkalmazzák  a figyelmük navigálása terén is. ...

Dettó pontosan így teremtünk magunknak is egyébként. Jön a gondolat, a figyelmünkkel elvagyunk rajta, aztán érzelemmel is megtöltjük, és már kész is a megálmodott célunk. Viszont, ha szétszórjuk a figyelmünket sokfelé, ennek arányában szóródik szét a teremtő erőnk. Hisz ahol a figyelem, ott az erő. És olyan sem létezik, hogy ha máshova figyelünk, például a szomszéd panaszaira, akkor közben azért a vágyott célunk megvalósul magától.

Esze ágában sincs megvalósulni, mert az az egy, azaz egy szem figyelmünket más valakire, valamire pazaroltuk. Szóval, aki teremteni akar, annak evvel tisztában kell lennie! És aki nem akar teremteni, mert majd lesz valahogy, annak is. Nekik is van figyelmük, és ezt, ha a félelem alapú médiának adják minden áldott nap, akkor ők bizony a Vaskor kőkemény építőkövei. Azé a Vaskoré, amiben az embereket mára, már a béka feneke alatti 3.dimenzióig vitték le a félelem napi színtű gazdag adagolásával. Hogy is van ez? Van a lelkünk, aki a Teremtő Forrásból, a legmagasabb SZERETET ENERGIA LELŐHELYÉBŐL SZÁRMAZIK. A lelkünk nyelve az érzelem. Ha az érzelmi rendszerünket sokat félelemmel etetik, akkor elszakadunk a Forrástól. Mert hisz lefeleződünk fele annyi elemünkre. De TUDATOSAN működtetett TUDATTAL ezt nagyszerűen át lehet már látni és irányítani...

Ez a bizonyos Vaskor valójában még az atlantiszi Aranykor végén kezdett megszületni. A szeretet rezgésen működő,  vezetőséget eltávolította / finoman fogalmazva / a félelem alapú vezetőség. Milyen alapú a mai világszíntű média? Eltaláltad! Szintén félelem alapú. Egy Angyalok vezette világ médiája szerinted félelem alapú lenne? Ezt is eltaláltad! Nem! Na, most ez a félelem alapú vezetőség azóta már a mai napig mindent, de mindent "gondosan"  kifordított, átírt, ráépített arra, ami az Aranykorra emlékeztetett anno. Nagyon "takaros" munkát végeztek, ezt meg kell, hogy mondjam. Nagy tudással, profin dolgoztak, viszont semmi szívvel. De nekik ez volt a dolguk. 

Nekünk pedig az, hogy felébredjünk Csodás Istenember voltunkra, és határozottan ki is álljunk mellette. Ez olyan, mint egy vizsga! Ki tudja nyitott szívvel, szeretettel, szabadságvággyal megugrani az aranykori lécet? Aki viszont beadja a derekát, eladja a becsületét, gerincét, és embertársai ellen vét így, vagy úgy, az ezzel aláírta, hogy visszacsúszik a vaskorba, és szolgálja tovább ezt a szívtelen rendszert szerte a világban. Mert, hogy a dimenziók ketté fognak válni.. Ezért írtam feljebb, hogy origó fontos tudni ma már, hogy nem csak a Vaskort éljük, hanem már egészen pontosan a Vaskor végét is, és az Aranykorra váltó időszak kezdetét is. Most válik el igazán az ocsu a búzától!!!! Ezért is lett hírtelen pár dolog olyan égetően, sűrgősen fontos tennivaló részükről , és a végletekig kipréselni való számukra, hisz lejárt az idejük!!!

Igen, a Föld egy nehezített tanulási program színtere, ahol a dualitást kell megtapasztalnunk. Ráadásul a sok sok ezer éve még harmómiában együtt működő yin és a jang energiákat is megbuherálták, kikiáltották a jang - férfi energiát uralkodónak, és a yin női energiát begyűrték a férfi szolgálata alá. Ráadásul úgy, hogy a Teremtő Forrás Női és Férfi aspektusából még ráadásként "kivették" a Női minőséget. Így maradt az Atya a fiával földi tudat viszonylatában. Az Anya a lányával pedig sűrű ködbe lett "veszejtve"! Meg is látszik a mai eldurvult, kibicsaklott, szeretetlen világon!

Azok, akik munkájukkal embertársaik ellen vétenek, egészen pontosan ezt a szeretetlen, kificamodott világot támogatják..De jól van ez így, hisz legalább kiviláglik kristálytisztán, hogy ki hova tartozik valójában... Ki az igazi MAG?!...

Szóval mondhatni dupla csavaros körülmények közé jöttek a Galaxis számtalan helyéről az örök életű lelkek emberi testbe tanulni. Most éppen annak a 26.000 éves ciklusnak a végén tartunk, amibe be kell, hogy köszönjön az Aranykor, és amibe elképzelheted, hogy már hányadszorra születtünk le csak ebben a 26.000 éves ciklusban férfinek, nőnek, jónak, rossznak, hogy jól megtanulhassuk a leckét..Így azt hinni, hogy a temetőnél ér véget az ember élete, hááát egy kicsit nem helyén való. A testünknek igen véget ér az utazás, de az örök életű, örök utazó lelkünknek NEM!!!

Erről tudomást nem venni itt a 21.században, már egy kicsit érdekes..Emberek ébresztő! A lelkünk a Teremtő Forrásból származik, lételeme a szabadság, A Teremtő "Királyunk és Királynőnk" Királyfiai és Királylányai vagyunk igaz valójában a Szüleinktől örökölt teremteni tudó képességeinkkel!! Emlékszel? Ahol a figyelmed, ott a teremtő erőd! Akkor is, ha nem tudsz róla. Amikor nem tudsz róla, másnak teremted le azt, amit elég sokszor az orrod, illetve a figyelmed elé lógatnak mások.

Most viszont eljött ismét a csere ideje. Az újabb Aranykor. Amit próféciákban már jó előre megjósoltak, hisz itt az Univerzumban minden egy meghatározott Teremtő elv mentén működik, cserélődik, jön, megy, újra itt van. Aztán máshol, más bolygókon, stb..Hatalmas élet zajlik itt a galaxisok között a temetőhöz, mint régi „végcél” hitrendszerhez képest..Ennyit a Vaskor által kicsire préselt emberi tudatról. Aki már így simán elhiszi magáról, hogy semmit nem érő, Eredendően Csodás lényéhez képest! 

Földünkön zajló tanuló program is egyike a nagy Teremtő tervének. Hisz az örök életű lelkeknek, és az univerzum más lényeinek tanulniuk kell..Magukról, egymástól és egymásról...És, mint ahogy anno a Vaskor fondorlatokkal átvette a hatalmat az akkori atlantiszi Aranykor felett, úgy jött el most az új Aranykor ideje ismét. Tudod, amit a szeretet, tisztelet, megbecsülés, szabadsághoz való jog korának is hívhatnánk. Ezek az aranykori magasabb rezgésminták. Amiben egyszerűen nem fér meg már az alacsony rezgésű félelem, fájdalom, harag, háborúk és társai.

Ez az úgynevezett átmeneti szakasz, ami most zajlik éppen, a legnehezebb és a legnagyobb káosz tanyája is egyben. Mint a zavaros és a kristálytiszta víz találkozása..Itt tartunk most. És még ott, hogy a kimúlóban levő Vaskor az alakuló Aranykor hatására mindent megtesz azért, hogy minél több embert tartson félelemben, hisz aki fél, az bizony még kicsit sem tud összerezonálni az Univerzum belsejéből, a Napon keresztül érkező magasabb rezgésekkel. Ez törvény! Így sokan fognak maradni a vaskori karámban, különböző vegyszerekkel, nanocsippekkel átitatva... Amik hatására végkép még azt is elfelejtik, hogy van lelkük és egyenes ágon is tudnának a kapcsolódni a Teremtő Anyával és Apával... ÉS, hogy valójában mi akkor a megoldás? A megoldást úgy hívják, hogy ébredés.. Ébredés arra, hogy képes vagy-e, ki tudsz-e állni magadért, vagy nem....

Szóval, az egyik legnagyobb kincsünk a TUDATUNK, a másik pedig a FIGYELMÜNK! AZ ÖRÖK ÉLETŰ LELKÜNKRŐL és ARRÓL A CSODÁLATOS TESTÜNKRŐL nem is beszélve. Ezek tudatosan összehangolt erejére ebben a káoszban nagyobb szükség van mint valaha. Hisz a letűnőben levő Vaskor báránybőrbe bújt farkasai miatt eléggé résen kell lenni azoknak, akik az Aranykorban szeretnének már végre élni, és szeretetre, békére, boldog családra, szabadságra, tiszteletteljes párkapcsolatra vágynak. ...

Most pedig szeretnék visszatérni a cikkem elején említettekre, hogy hol van már az a bizonyos Aranykor? Mikor jön már el, mert olyan megfoghatatlan. És miből lehet kézzel foghatóan látni, hogy már itt van? Egy, a természetben éppen most zajló történéseken keresztül szeretném ezt elmondani. Kitűnő lehetőség, így ki is használnám. A tél végén és tavasz kezdetén járunk éppen. Itt most a tél a kimúlni készülő Vaskort jelenti, a tavasz pedig legyen az Aranykor. Pont ez zajlik a nagyvilágban most! Itt az Aranykor, de a téli Vaskor  még nem akarja engedi..

20210320 211543

Az tiszta sor mindenkinek, hogy valaminek történnie kell a levegőben ahhoz, hogy a két évszak válthassa egymást. Valahogy nagyon messziről indul ez a történet is. Univerzum, Nap, Naprendszer, Bolygók, Föld forgása, törvényszerűségek, amiknek kölcsönhatására tavaszodni készül. Minden az energiáról, rezgésről, a Földünkre érkező fényben található fénykódokról, információkról is szól.

Az alvó természet, magok, hagymák, fűszálak, növények, bokrok, fák egyszer csak „maguktól” elkezdenek hajtani. Igen ám, de mitől van annyi esze egy fűszálnak, vagy a magnak a földben, hogy ne máskor, hanem éppen most, kezdjen el alvó állapotából kihajtani, feléledni?

Valami van a térben, levegőben, ami hozza az üzenetet nekik, ami elkezd csengetni. Mi ez? Hát ez egészen pontosan az érkező fényben tárolt információ, ami találkozik például a hagymáéval, így nincs mese, a tavaszodó folyamatnak be kell indulnia az érkező energiák hatására. És, ahogy a hagymát kikelésre serkentik az érkező energiák információi, pontosan dettó ugyan így hatnak az emberekre is az energiák.

Tavaszodunk, szerelmesedünk mi is, mint minden körülöttünk. Ja! És egy fűszál sem akarja kispórolni az új energiák hatására beindult erőfeszítését a növekedésében, hanem szépen minden fűszál elkezd úgymond magán dolgozni. Nyílik, ébred, hajt, szépem takarosan kidolgozza magát a földből, növekszik, feldolgozza a Nap fényét a levelein keresztül , és szépen növeszti magát, ahogy az egy jó és dolgos fűszálhoz illik. És nem szól oda a szomszédjának, hogy "ébredj helyettem is, nekem nincs kedvem, dolgozz helyettem is, és majd szólj, hogy ha buli van! ", - hogy kispórolja magának a munkát!!!

Hanem szép takarosan végig viszi a növekedős folyamatot saját magán, a vele járó összes munkával egyetemben. Így kell ébrednie tudatra, testre, lélekre az emberiségnek is „fűszálról fűszálra”, vagyis emberről emberre.... Hááát egyúttal ez lenne a válaszom azoknak, akiknek úgymond megfoghatatlan még az Aranykor itt léte..

Tudod mi a vicc az egészben? Hogy evvel a ritkaság számba menő korszakcserével, ami sok ezer évente van csak, kik vannak a leges legjobban tisztában már réges régen!? Nem, sajnos nem az emberiség nagyobb része. Itt az ember - fűszálak többségét nem érdekli az aranykori - tavaszi energia! Ők megszokták a hideget és a fagyos környezetet. De ami késik, az nem múlik ugyebár... A Vaskor irányítói már régóta készülnek erre a világméretű korszakcserés eseményre! Céljuk, hogy minél tovább kinyújtsák maguknak az emberiség félelemben tartását. És erre minden eszközt be is vetnek. És, hogy miért? Nagyon egyszerű.

Origó fontos tényező tudni, hogy rezgő lények vagyunk. És ha a félelmen rezgünk, akkor bizony oda egy deka boldogság magas rezgés se tud bejutni, mert ugyebár egyszerre csak egy verzió működik bennünk. Próbáld csak ki! Amikor félsz, nem tudsz a boldogságban úszkálni! Csak úgy, ha TUDATÁBAN vagy annak, hogy cserélhetsz is mondjuk félelemről hálára!!! És elég tudatos és gyakorlatias is vagy ahhoz, hogy meg is teszed, miközben átlátod a kristálytiszta logikáddal: ÚTKERESZTEZŐDÉSBE ÉRKEZTÜNK! Na ide kell az ébredés!

Így, aki a félelem mellett dönt, magyarán a fele annyi elemét választja, az valójában lemond a Teremtő Király és Királynő szüleitől örökölt képességeiről, így a Vaskor mellett teszi le a voksát. a VASKORBAN BEJÁRATOTT ALACSONY REZGÉSEN EGYSZERŰEN LEHETETETLEN ARANYKORBAN LUBICKOLNI!! Szóval itt állunk az útkereszteződésben, minden vonatkozásban! Vaskorból Aranykor? Rabszolgából Istenember? Halál helyett örök élet? Egótudat helyett lélektudat? Félelem helyett szeretet? Leuralás helyett tisztelet és megbecsülés?

Szóval nagyon fontos életszakaszhoz érkezett az emberiség! Áldás, hogy egyre több ember ébred , hogy milyen kincsesládányi csodával lettünk megáldva a Teremtő Szüleinknek köszönhetően. Mostanában pedig a furcsa és egyre erőszakosabb események hatására, ami már lassan egy nárcisztikus egyénnel kötött kapcsolat viszontagságaihoz hasonló, még többen ébrednek. Ők azok, akik látszólag "szembe mennek" a forgalommal. Kapnak is ezért hideget, meleget egyaránt!

De mégis teszik a dolgukat, hogy minél kevesebb még alvó embertársuk maradjon abban a bizonyos vaskori karámban, ami semmikép nem az Aranykorba fogja vinni őket, hanem maradnak energetikai benzinkutak a vaskori karámot őrzők számára. Pont, mint egy empata-benzinkut, nárcisztikussal kötött kapcsolatában...

Szóval egyre többen és többen vannak már azok, akik elkezdték átlátni, megérteni, tolni, nyomni, segíteni ezt az egész Aranykorra átfordulást..

Tudod, hogy hívták ezeket az embereket a régi történelemben?
PIONÍROKNAK!!!

Most pedig úgy hívom őket, hogy Aranykornak utat törő Pionírok! Igen Pionírok!
Áldás minden Aranykornak utat törő, építő Pionírnak! Áldás a korai ébredésükért! Áldás a régi hitrendszereik kitakarításáért, hogy jobban bekötődhessenek az aranykori energiák! Tudtad, hogy Jézus idejében még nagyon kevés volt az akkori Pionír, ezért nem is tudtak az Univerzumból a Napon keresztül érkező magas rezgésű energiák lehorgonyozódni?! De most más a helyzet!

Áldás az újakat sújtó lenézések lesöpréséért! Áldás a kitartásukért, a még alvó családtagjaik ébresztéséért, és az érte kapott lesújtó szavak lesöpréséért! Áldás a türelmükért, kitartásukért, az Aranykorba vetett bizalmukért ebben a még káoszban! Áldás a kifogyhatatlan szeretetükért, mások tudatának nyitogatásáért! Áldás a szüntelen, felismeréseket hozó tanulási igényükért! Áldás „búvár Kund -szerű” kitartó munkájukért, hogy lefejtik a sok mázat a régi ősi dolgokról, szavainkról, hogy megtudjuk a sok előlünk eltitkolt történelmünket!

Áldás az ébredő Pionírokra! Áldás az aranykori Pionír munkát végző Nővérekre, orvosokra, tudósokra, akiknek van merszük az igazságnak hangot adni, és a frontvonalban dolgozni! És áldás azokra a Pionírokra is, akik már nincsenek köztünk, viszont az általuk lehozott új tudás forradalmasítani fogja a tudományt! Áldás a szívbéli, igaz szavú Pionír Tanítókra, Gyógyítókra, régi rossz energiákat kitakarítókra! Áldás a mélyben feltáró munkát végző katonákra!

Áldás a fejünk felett állomásozó Fényflottákra! Áldás az Istenekre, Mesterekre Arkangyalokra, Angyalokra, Fénylényekre, Lényekre! Áldás Teremtő Anyára és Apára, akiket eddig szétválasztottak egymástól földi síkról nézve! Áldás az Égi berkekben már létrejött EGYSÉGRE!!

És köszönjük a másik oldal létét is, mert hisz nélkülük soha nem tudnánk meg azt, mit is érünk valójában! Ezzel a gondolkodással kihozzuk magunkat a" szegény én" című státuszból..

És nagy hálával köszönjük Teremtő Szüleinknek, hogy ehhez a tapasztalatszerző utunkhoz gazdag eszköztárral is elláttak bennünket, hogy megoldhassuk azt az özönnyi feladatot, amelyek hozzá segítenek bennünket ahhoz, hogy bölcsességünk tárháza tovább gazdagodjon! És nem csak ezen a Földi síkon!;)


Drága Pionírok! Áldás a munkátokra!

Áldás az ébredőkre!


Szeretettel és tisztelettel:
Hegedűs Szidónia
Író, Coach