Angyalka csillaggal

 Egy különleges ajándék lehetőség önmagadnak

ARANYKORI KARÁCSONY

és a 2020 -as ÚJ ÉV tiszteletére


Aranykori Karácsony? -kérdezhetnéd akár meglepetve is, hisz Karácsony, az mindig is Karácsony volt! Igen, bizony, aranykori Karácsony! :) Az évnek továbbra is egy olyan csodás ünnepe, ahol az emberek sok száz éve már szeretettel ajándékoznak minden félét szeretteiknek, ismerőseiknek, beigli verziók és sok más finomságok, valamint szikrázón csillogó, fehér hóbundába öltözött táj kíséretében, amennyiben esik a hó.

A házak, lakások, szobák, kuckók erre az alkalomra szintén csodásan feldíszítve, meg- és kivilágítva, kandallók sugárzó melege mellett pedig gyönyörűbbnél is gyönyörűbbre feldíszített karácsonyfák adták és adják meg a mai napig is az öröm és a szeretet ünnepének csodás hangulatát.

Valami azonban határozottan és észrevehetően elkezdett megváltozni az újkori, magasabb rezgésű, aranykori energiák hatására..

Bővebben ...

Sas eagle 1029909 340

 

Részlet "ARANYKORRA ÉBRESZTŐ"

című könyvemből.

A Sas, és a mai generáció

 

De előtte még néhány sor saját bejáratú, bevezető gondolataimmal: Van ebben a mátrixos világunkban egy olyan origó- fontos téma, amit itt az ideje, hogy újra kezdjünk gondolni az aranykori energiák támogatásával. Ezt az origó-fontos témát pedig úgy hívják, hogy SZERETET.

A szeretetnek , mint tudjuk sok  változata van. Például szeretet a párkapcsolatban,  szeretet önmagunk iránt, szeretet szülőként gyerekeink felé. Ennek az utobbi verziónak a továbbgondolásakor született meg bennem az alábbi rész, melyben szeretnék rávilágítani egy rosszul értelmezett szülői felfogásra.

Még pedig arra, hogy bizony néha nem az az igazi szülői szeretet, amikor mindent a gyerekeink feneke alá teszünk... És, hogy miért? Szívből remélem, hogy az alábbi ritmusos részből ki fog világosodni. :)

 

A Sas, és a mai  generáció

 

Tudom ám biztosra, hogy elsőre úgy sem fogod érteni,
Valójában e két dolog hogyan is tudott itt most egymás mellé kerülni? :)
Remélem, a végére azért csak megérhető,
Mi az, ami Neked ebből a témából nyereségként kivehető.
Induljon hát egy kis részlet az Életünk -nevű mókából nagy tanulsággal,
Hátha Neked is szolgál majd ez a rész is „Aha, értem” felvilágosítással.

Bővebben ...

Buék arany 154908

EGYSÉGBE AZ ERŐNKET!


B.U.É.K. 2019!!!


2019-ben is hatalmas léptekkel folytatódik tovább az emberiség aranykori minőségre való átcsiszolása, átalakulása. A Lélek szemszögéből nézve valójában nagyon szerencsésnek mondható a ma élő emberiség, hisz egy giga méretű áttörés, kitörés részese lehet a szeretetlenség sötétségéből a nyíltszívű szeretet áramlása felé, ebben az aranykori átalakulásban. A Lelkeknek megtapasztalás, fejlődés és bölcsesség-begyűjtés szemszögéből igazi aranybánya a mostani lét.

Bővebben ...

 

Advent 276766

Mi lenne, ha?
Karácsonyi levél nem csak egyedül ünneplőknek.


Ha egy évvel ezelőtti Karácsonyomig visszagondolok, érdekes módon nem tűnik annyira távolinak, viszont a közben lezajlott történések, események, próbatételek mennyiségéről nyugodtan elmondhatom, hogy szinte, mintha szabály szerűen két évnyi mennyiségnek tűnne.

Bővebben ...

 fraktál szép digital art 1444990 340

ÁLL  A BÁL vagy KÁNAÁN?


Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó!

Több éve is van már annak, hogy a tudatomba, így tehát az életembe is beköltözött az Aranykor kezdetének információja. Nálam ez - számomra is érdekes módon - úgy képzeld el, hogy örömteli energiák kíséretében zajlott le. Mint akit szabályszerűen egy jótékony energia talál telibe a hír hallatán, miközben kinyitott bennem egy öröm-bombont is! :)

Aki már egy kicsit is jártas a Lélek dolgaiban, az tudja, hogy ilyenkor egy, még a leszületés előtt megírt program időkapszulaként aktiválódik. És, hogy tudjunk is róla az értelmünkkel, vagyis, hogy felismerjük, ezért van az örömteli érzés, ami jelzi, hogy bingó, megérkeztél a soron következő feladatodhoz, lehet rajta önmagadon dolgozni a bevállalásodnak megfelelően.

Bővebben ...

kék szem

 

Találkozásom egy aranyos fénymunkás "palántával" :))


A minap olyan különleges élményben volt részem, amit most olvasóimmal is szeretnék megosztani. Elöljáróban azért szeretném leszögezni, hogy többször van hasonló élményben részem :), hisz én is emberek között élek, járok és dolgozom. Ráadásul nyitott szemekkel is figyelem az újkorrá alakuló eseményeket. Azonban erről a történetről most úgy éreztem, írnom kell.

Bővebben ...

20180420 1424341

2018. május 9 -ei Siófoki Programról - bővebben

17.00 - 21.00 óráig Prémium Hotel Panoráma**** Beszédes Sétány 80.

Kedves Olvasó! Mindenek előtt kérlek engedd meg, hogy könyvem szélesebb körben történő bemutatása előtt egy kiegészítő információt adjak át Neked. Valójában egy titkot szeretnék megosztani. Ezzel még tartozom azon olvasóimnak, akik hűségesen követik hónapról hónapra megjelenő írásaimat. Ők egyszer csak azt vették észre, hogy honlapom neve megváltozott. A "miért" -et szeretném most még előljáróban megosztani Veled.

Bővebben ...

20180226 155808

Újjászületésről HÚSVÉT alkalmából


Biztosan Te is tapasztaltad már kedves Olvasó, hogy az ünnepek nem csak arra jók, hogy a hétköznapjainkba változatosságot hozzanak, hanem arra is jók, hogy megállítsanak bennünket és elgondolkoztassanak azon, amiért ünnepekké váltak a Föld nevű bolygónkon.

Elgondolkozzunk azon az üzeneten, amit képviselnek, és eltöprengjünk azon is, hogy milyen többletet hozhatnánk ki belőlük magunknak? Karácsony például a SZERETETRE irányította a figyelmünket..

Bővebben ...

 

hullám4

 

A tudatos tudattal való gondolkodás nyeresége

A minap meglátogattam egy kedves, energikus ismerősömet, aki nagy meglepetésemre mindössze árnyéka volt önmagának. Náthásan, fázósan önmagába burkolózva, letörve fogadott. Néhány mondat után megkérdeztem: „Ugye fogalmad sincs, mekkora szerencséd van?”

Bővebben ...

Jegesmedve kicsivel

Aranykori boldog új évet kívánok!


Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó 2018-ban is!


Ismét fantasztikus lehetőségek várnak ránk új barátok, új helyzetek, új gondolatok fényében, hogy belső Lényünk Arany -angyal minőségét tovább bontogathassuk magunkban! Most egy úgynevezett Mesterszámos évben / számokat összeadva: 11 / csiszolódhatunk tovább.

Rengeteg mindent megoldottunk a tavalyi esztendőben is, aminek köszönhetően még több tanulsággal lettünk gazdagabbak.

Ez a tudat adjon erőt a 2018 -as új év új helyzeteiben is!

Bővebben ...